FAQ

Most frequent questions and answers

Geen mediaproductie is hetzelfde, de kosten zijn daarom ook anders per productie. Wij berekenen de prijzen aan de hand van de specificaties en de duur van de productie. Hierdoor kunnen wij heldere en scherpe prijzen hanteren voor alle opdrachten. 

De film is na afronding van het project in de handen van de opdrachtgever. De opdrachtgever is vrij om de opgeleverde foto/video te gebruiken voor welke doeleinden dan ook. MaarsenMedia blijft de rechtmatige eigenaar van het beeldmateriaal.

Voor alle filmopnames maken wij gebruik van DSLR-camera’s . Hierbij zijn de mogelijkheden om naast full-hd ook in 4K te filmen. Door het gebruik van verschillende objectieven kunnen wij vrijwel elk beeld vastleggen.

Het videoformaat dat wij hanteren is in de meeste gevallen Full-HD 1920×1080 30fps. Omdat de video’s grotendeels online gebruikt worden is het niet nodig om hogere kwaliteit aan te leveren. In overleg kan altijd besloten worden om 2,5K of 4K video’s aan te leveren.

Alle video’s worden digitaal aangeleverd via onze website of USB-stick. Mocht u de video op DVD of Blu-ray willen ontvangen dan is dat in overleg altijd mogelijk.

Wij rekenen alleen reiskosten voor opdrachten met een reistijd van meer dan 2 uur in totaal.

U bent vrij ervoor te kiezen om de video op internet(bijv. YouTube of Vimeo) te zetten en te delen via de sociale media of uw website e.d.

Een video kan achteraf aangepast worden. In het normale proces krijgt u als klant 2 feedbackrondes, de video wordt naar aanleiding van deze feedback aangepast. Deze aanpassingen zijn bij de prijs inbegrepen.

De klant komt met MaarsenMedia een deadline overeen wanneer de video uiterlijk klaar zal zijn.

U bent vrij ervoor te kiezen om de video op internet(bijv. YouTube of Vimeo) te zetten en te delen via de sociale media of uw website e.d.